Η Εταιρεία


Η CSTarchitects ιδρύθηκε το 2007, αλλά στην ουσία είναι η εξέλιξη και το καινούριο πρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας Τασούλη με 30 χρόνια παρουσίας στη Δυτική Ελλάδα και στο Αγρίνιο. Tο 2014 η εταιρεία εγκαινίασε το καινούριο γραφείο της στην Αθήνα, μιας και στο στρατηγικό σχεδιασμό της CSTarchitects, η παρουσία σε κομβικά αστικά κέντρα αποτελεί βασικό άξονα της ανάπτυξης της.

Η CSTarchitects παρέλαβε την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία προσθέτοντας επιστημονική εξειδίκευση δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό μελετητικό τμήμα.

Το βασικό εργαλείο επικοινωνίας της εταιρείας είναι η έδρα της, η οποία στηρίζεται στην πρωτότυπη αισθητική και προηγμένη λειτουργικότητα. Το τεχνικό μας γραφείο βρίσκεται σε ένα από τα κτίρια τα οποία μελέτησε και κατασκεύασε η ίδια η εταιρεία. Καταλαμβάνει ένα χώρο 200τμ και εκθέτει όλες τις αρχές σχεδιασμού πάνω στις οποίες βασίζεται η εταιρεία : Καινοτομία, Τεχνολογία, Δημιουργικότητα και Περιβάλλον.

Η CSTarchitects παρέχει υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής σε πολλούς τομείς και κλίμακες αρχιτεκτονικών έργων, όπως κατοικίες, κτίρια γραφείων, ανακαίνιση και αποκατάσταση κτιρίων, συντήρηση αποπερατωμένων έργων, βιομηχανικά κτίρια, βιοκλιματικά κτίρια, ενεργειακός σχεδιασμός κτιρίων, τοπογραφικά, GIS, Real Estate και άλλα έργα μηχανικού ευρείας κλίμακας.Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον βιοκλιματικό και ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό. Στόχος είναι ο σχεδιασμός κτιρίων, με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος με βάση βιοκλιματικές αρχές.


Διευθύνων Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Τασούλης

Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός.
MSc in Civil Engineering.

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Σοφία Τασούλη

Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
MSc EESB.

Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων.

Αντώνης Τασούλης

Αρχιτέκτων Εσωτερικών χώρων
Construction Manager.

Πολιτικός Μηχανικός

Δημήτρης Αποστολόπουλος

Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός.
MSc in Civil Engineering.